Wat voor diensten bieden wij?

Onze werkzaamheden bevinden zich het meest in de betontransport, maar ook in andere sectoren zijn wij bekend. U kunt hierbij denken aan containertransport, seizoenstransport of groupage. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij proberen altijd binnen 1 werkdag te reageren.

Meer informatie over de verschillende diensten komt binnenkort online. Stuur ons tot die tijd een bericht.

Transport betonindustrie

 Het leveren van beton op locatie met onze eigen 15m3 mixer-trailer, of het bemannen van uw eigen voertuigen met ons personeel.

Diversen transport

Voor onze collega transporteurs verrichten wij diversen transporten. Tevens is het bij ons mogelijk ISO-containers te laten kiepen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Losse stort

Onze voertuigen zijn ook geschikt voor kiepwerk voor zand, grond of grind. 

Seizoensgebonden transport

Seizoensgebonden transport vinden we vaak terug in de agrarische sector. Een voorbeeld hiervan is het transport in de bietencampagne.

verhuur

Verhuur van diverse aanhangwagens, trailers en personeel. Klik hier voor onze mogelijkheden en prijzen.

Eigen voertuigen

Voor de meeste gevallen kunnen wij onze eigen voertuigen gebruiken. Wij beschikken over een aantal vrachtwagens in combinatie met een mixer-trailer en container-chassis.

Ervaring

Wij van AG & J Transport zijn niet alleen de eigenaren, maar zelf ook de chauffeurs. Met deze kennis op het gebied van de diensten en bedrijfsvoering maken we passende oplossingen.

Galerij

Foto's van onze
diensten

Een impressie van ons kunnen, foto’s van onze nieuwe MAN D38 en enkele aanhangers die wij verhuren.