Ons team

Wat willen wij?

Bij transport komt een heleboel kijken. Wij van AG & J Tansport bieden meer. Met onze standaarddiensten voorzien wij de betonindustrie van transport en vervoeren wij containers, losse stort en seizoensgebonden transport. Ons kunnen gaat stukken verder en maken ook graag een passende oplossing, geheel naar wens.

Streven

Veiligheid als prioriteit 1. Dit in combinatie met 100% klanttevredenheid. 

Missie

Wij als bedrijf staan voor veilig transport, ervaring en inzicht dat leidt tot een tevreden klant. 

Toekomst

Als jonge organisatie staat ontwikkeling in kennis en groei hoog in het vaandel. Naast de huidige specialisatie willen wij ons bedrijf uitbreiden naar verdere uithoeken van de transportsector.

Andre de Jong

Eigenaar

Na 17 jaar werkzaam geweest te zijn bij Pechiney (Zalco) als operator in een ploegendienst, wist ik door veel inzet te tonen op te klimmen naar voorman. Deze functie heb ik bekleed tot 2009.
In 2000 behaalde ik mijn groot rijbewijs. Goede kennissen hadden destijds een eigen onderneming op het gebied van transport. Graag reed ik mee of maakte ik zelf een rit. Vaak waren deze ritjes internationaal, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan in het transport.
Met deze ervaring en kennis ben ik in 2009 mijn eigen onderneming gestart, genaamd DeJong Transport & Handel. Sinds die tijd is het ontzettend vlug gegaan en groeide de naam DeJong Transport & Handel uit tot een dienstverlening op maat zowel in het transport als ook in het grondverzet en havens in Nederland en België. Veel bedrijven in Zeeland en daarbuiten maakten daarom graag gebruik van mijn diensten.
In 2014 raakte ik aan de praat met Gert-Jan en Johnny den Herder, die ik kende uit de betonindustrie. Er ontstonden ideeën over een samenwerking om met ons drieën zo veel mogelijk service te bieden. We besloten deze ideeën uit te werken en zo ontstond de firma A. de Jong en G. & J. den Herder.

Johnny den Herder

Eigenaar

Mijn carrière is begonnen bij Jac Rijk in Heinkenszand, waar ik 3,5 jaar in dienst ben geweest. Ik werkte vier dagen per week en deed daarnaast een opleiding tot shovelmachinist aan Markiezaat College. Na afronding van deze opleiding besloot ik opnieuw vacatures te bekijken en ben ik terecht gekomen bij betonmortelcentrale V.T.O. Hier ben ik in totaal 16 jaar in dienst geweest, waaronder 3,5 jaar als shovelmachinist. Na deze tijd werd mij aangeboden betonmixerchauffeur/ pompmixerchauffeur en pompmachinist te worden. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en ik ben met veel plezier voor lange tijd 16 jaar werkzaam geweest bij V.T.O.
Twee jaar geleden voelde het voor mij alsof ik niet alles uit mezelf haalde. Dit is dan ook de reden dat Gert-Jan en ik samen aan tafel gingen met het plan een eigen onderneming te starten. Wij zijn in contact gekomen met Andre de Jong, een voormalig zelfstandige die zijn eigen transportonderneming op wist te starten. Wij hebben onze krachten gebundeld en zo is A. de Jong en G. & J. den Herder ontstaan, klaar om u te voorzien van transport en diensten, vol met passie en vriendelijkheid. Hopelijk tot ziens!

Gert-Jan den Herder

Eigenaar

Mijn carrière begon als dumpermachinist bij J.D. Janse te Middelburg. Na twee jaar werkzaam te zijn geweest bij dit bedrijf besloot ik een ander pad in te slaan en ben ik gaan werken als pompmixerchauffeur en mixerchauffeur bij betonmortelcentrale Haringman te Goes, ongeveer anderhalf jaar. Met deze ervaring ben ik 26 jaar in dienst geweest bij betonmortelcentrale V.T.O te Vlissingen. Door mijn werkzaamheden bij V.T.O ben ik vertrouwd geworden met verschillende functies zoals pompmachinist en shovelmachinist.
Met het verlangen ooit een eigen onderneming te starten, hebben Johnny en ik samen met Andre met veel succes firma A. de Jong en G. & J. den Herder opgezet. Ontzettend enthousiast zijn wij dan ook om u van dienst te kunnen zijn. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur via de contactpagina uw verzoek en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.